Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς Μπρατισλάβας

Η επιχείρηση Μπρατισλάβα ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται το βράδυ της Πέμπτης να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σλοβάκων στη ρεβάνς του 1-1 του «Καραϊσκάκη» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και να κλείσουν θέση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιχείρηση Μπρατισλάβα ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται το βράδυ της Πέμπτης να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σλοβάκων στη ρεβάνς του 1-1 του «Καραϊσκάκη» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και να κλείσουν θέση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει οι πρωταθλητές να πετύχουν την πρώτη τους φετινή ευρωπαϊκή νίκη, κάτι που δεν κατάφεραν ούτε στα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα ούτε σε αυτό με τη Σλόβαν στο Φάληρο.

Ο Κάρλος Καρμποράν αναμένεται να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα προκειμένου να φτάσει η ομάδα του στον στόχο της και ήδη στο μυαλό του έχει διαμορφώσει μια πρώτη εικόνα της ενδεκάδας. Ετσι θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί, που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης την προηγούμενη Πέμπτη, κρατώντας «ζωντανό» τον Ολυμπιακό, ενώ θέση διεκδικούν τόσο ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς όσο και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Στα μεταγραφικά, μέσα στις δύο επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει την τελική απόφασή του ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε. Ο 21χρονος εξτρέμ της Μαρσέιγ, εκτός από τον Ολυμπιακό έχει δεχτεί κρούση από την Μπέρνλι και την Μπεσίκτας. Οι Γάλλοι τον απέκτησαν το προηγούμενο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα έναντι 3 εκατ. ευρώ. Εκτός από τον Ντε λα Φουέντε, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν οπωσδήποτε ένα «δεκάρι», αλλά και επιθετικό υπό την προϋπόθεση ότι ο Τικίνιο θα παραχωρηθεί τελικά στην Μποταφόνγκο.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Ζουλιέν Φουρνιέ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο 48χρονος Φουρνιέ έχει θητεύσει στη Νις από το 2011 έως και τον Ιούλιο του 2022.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT