Ρεάλ και Αϊντραχτ απόψε για το Σούπερ Καπ

Ρεάλ και Αϊντραχτ απόψε για το Σούπερ Καπ

Στη χώρα των 1.000 λιμνών και του Αη Βασίλη κρίνεται απόψε ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς στη Φινλανδία και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του Σούπερ Καπ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη χώρα των 1.000 λιμνών και του Αη Βασίλη κρίνεται απόψε ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς στη Φινλανδία και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Φέτος ο θεσμός συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής, με τη «βασίλισσα» και κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ να κυνηγά το πέμπτο της τρόπαιο –όσα έχουν η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν– απέναντι στην «πρωτάρα» Αϊντραχτ, που πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

Για τη Ρεάλ είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, ενώ αντιθέτως οι «αετοί» γνώρισαν πριν από μερικές μέρες, στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα, βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν με 6-1.

Ο φετινός τελικός μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πρωτοπόρος, καθώς η UEFA και η FIFA θα δοκιμάσουν το ημιαυτόματο οφσάιντ, όπου με την τεχνολογία ανίχνευσης άκρων και κάμερες τοποθετημένες σε όλο το γήπεδο θα δίνει στους διαιτητές ακριβείς πληροφορίες σε δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο χρόνος λήψης απόφασης θα μειωθεί από τα 70 στα 25 δευτερόλεπτα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT