Μπούργος: Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας

Μπούργος: Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας

Με την παρουσία πολλών ένθερμων οπαδών του, αλλά και του Θόδωρου Καρυπίδη, ολοκλήρωσε ο Αρης την προετοιμασία του για το αποψινό (21.00) παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο (όπως όλα δείχνουν) κατάμεστο «Κλ. Βικελίδης»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την παρουσία πολλών ένθερμων οπαδών του, αλλά και του Θόδωρου Καρυπίδη, ολοκλήρωσε ο Αρης την προετοιμασία του για το αποψινό (21.00) παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο (όπως όλα δείχνουν) κατάμεστο «Κλ. Βικελίδης». Το 2-0 της ήττας τους στο Ισραήλ υποχρεώνει τους «κιτρινόμαυρους» να κυνηγήσουν μια μεγάλη ανατροπή για να προκριθούν στα πλέι οφ του Conference League, απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα, όπως επισήμανε και ο Χερμάν Μπούργος: «Για να έχουμε την κατάλληλη εικόνα, πρέπει να δούμε την εικόνα της Μακάμπι: 23 πρωταθλήματα, 23 Κύπελλα, έξι Σούπερ Καπ, συνεχόμενη παρουσία στην Ευρώπη. Το όμορφο στο ποδόσφαιρο είναι να αποκλείσουμε μια τέτοια ομάδα, αλλά πρέπει να φτάσουμε και στο κατάλληλο επίπεδο».

Ο συνήθως ολιγόλογος Αργεντινός προπονητής φάνηκε αισιόδοξος, παρά τις δυσκολίες: «Είμαστε καλά, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι. Για να κερδίσουμε, πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Ο ρόλος του κόσμου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Από το πρώτο λεπτό, θα βγούμε για να κερδίσουμε. Από εμάς εξαρτάται. Ολη η πίεση είναι δική μου, την παίρνω πάνω μου για να την αφαιρέσω από τους παίκτες μου». Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν τόσο για τον Αρη όσο και για τη Μακάμπι. Με ευχαριστήρια ανακοίνωσή της, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αποχαιρέτησε τον Γιώργο Δεληζήση, ο οποίος θα συνεχίσει στη Νίκη Βόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT