Ολυμπιακός – Europa League: Η ώρα της αλήθειας

Ολυμπιακός – Europa League: Η ώρα της αλήθειας

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στην Μπρατισλάβα τη Σλόβαν στη ρεβάνς του 1-1 του «Καραϊσκάκη» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στην Μπρατισλάβα τη Σλόβαν στη ρεβάνς του 1-1 του «Καραϊσκάκη» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Για τους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, την οποία πάντως δεν έχουν πανηγυρίσει σε κανένα από τα τρία ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, όπου μετρούν δύο ισοπαλίες και μια (βαριά) ήττα, καθώς αν μπουν στα πλέι οφ, παράλληλα εξασφαλίζουν ακόμη και σε περίπτωση αποκλεισμού τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Conference League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν εμφανίστηκε χθες σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεπεράσει τον σκόπελο της Σλόβαν, ενώ πρόσθεσε ότι φιλοδοξία του είναι να οδηγήσει την ομάδα ψηλά στην Ευρώπη. «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και περιμένω να το δείξουμε σε αυτό το ματς, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια θαρραλέα ομάδα που ξέρει να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός. Στα αγωνιστικά ο Μανωλάς πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και υπολογίζεται. Από κει και πέρα, εάν ο Ζινκερνάγκελ χρησιμοποιηθεί στον άξονα, στις πτέρυγες θα είναι ο Μασούρας και ο Ραντζέλοβιτς και στην κορυφή λογικά ο Ελ Αραμπί.

Θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στην Μπρατισλάβα και να μπει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στα μεταγραφικά, συνεχίζεται η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για τον δανεισμό του Ντε Λα Φουέντε από τη Μαρσέιγ, ενώ σήμερα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Κογιάδο με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να αποφασιστεί πού θα παραχωρηθεί. Για τον παίκτη εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρεται και η Σέλτικ. Τέλος, δημοσίευμα στη Γαλλία ανέφερε χθες ότι η Λιλ εξετάζει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά ως αντικαταστάτη του Αμαντού Ονανά, που πουλήθηκε στην Εβερτον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT