Ολυμπιακός: Με Ντε Λα Φουέντε και Χουάνγκ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ολυμπιακός: Με Ντε Λα Φουέντε και Χουάνγκ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ποιες είναι οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε και Χουάνγκ Ίνμπομ βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού (18/8, 20:00) για τα πλέι οφ του Europa League. Η ομάδα του Πειραιά θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έκρινε ότι οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός προπονητής βρίσκεται και ο Γιώργος Μασούρας με τον Μάριο Βρουσάι. Αμφότεροι είχαν προβλήμα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν ο Μαντί Καμαρά και οι τραυματίες Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Ροντρίγκες και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Τζολάκης, Παπαδούδης, Κούτρης, Μπα, Άβιλα, Μανωλάς, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Αραμπί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT