Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Εκτός τελικού στο επί κοντώ ο Καραλής

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Εκτός τελικού στο επί κοντώ ο Καραλής

Ο Έλληνας άλτης ήταν 13ος στο σύνολο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Εμμανουήλ Καραλής έμεινε εκτός τελικού στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου. Ο Έλληνας αθλητής κατέλαβε την όγδοη θέση στο δεύτερο προκριματικό γκρουπ με επίδοση 5,50 μέτρα. 

Ο 22χρονος άλτης ήταν 13ος στο σύνολο και έμεινε εκτός της τελικής δωδεκάδας. Ο Καραλής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,30 και τα 5,50 μέτρα, ωστόσο είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,65 μέτρα.

Το όριο για την απευθείας πρόκριση στον τελικό ήταν 5,80 μέτρα. Ωστόσο, οι δώδεκα αθλητές που πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό σημείωσαν επίδοση 5,65 μέτρα.

«Δεν τα κατάφερα σήμερα. Ήταν δύσκολη χρονιά μετά τον κλειστό, η ψυχολογία μου δεν είναι καλή. Όταν δεν χαίρομαι να πηδάω δεν μου βγαίνει. Χρειάζομαι ένα διάλειμμα. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, αγαπάω αυτό που κάνω, αλλά με στενοχωρεί ορισμένες φορές. Ο αθλητισμός έχει εννέα λύπες και μια χαρά. Μέσα από τον πρωταθλητισμό έμαθα ότι συνεχίζω. Θα συνεχίσω και πρέπει να επικεντρωθώ εκεί», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Εμμανουήλ Καραλής μετά τον προκριματικό αγώνα στο άλμα επί κοντώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT