Γεωργία – Ελλάδα: 67-80: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο

Γεωργία – Ελλάδα: 67-80: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο

Η Εθνική ομάδα παρατάχθηκε χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ επιβλήθηκε με 80-67 της Γεωργίας για το τουρνουά «Ακρόπολις» που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Για τη «γαλανόλευκη» απουσίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο σούπερ σταρ και ηγέτης της Εθνικής ξεκουράστηκε εν όψει της συνέχειας. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο φινάλε του τουρνουά, σε ένα πολύ δυνατό τεστ. 

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έδειξε δύο πρόσωπα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύθηκε αρκετά από την ομάδα του Ηλία Ζούρου. Η Ελλάδα ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισε» με άνεση στο τέλος.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Μιχάλης Λούντζης. Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής με 21 πόντους. 

Ο Δημήτρης Ιτούδης άνοιξε το rotation και δοκίμασε διάφορα σχήματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες. 

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 37-34, 47-56, 67-80

Γεωργία (Ηλίας Ζούρος): Αντρονικασβίλι 9 (1), Μαμουκελασβίλι 21, Μπουριανάτζε 2 (9 ριμπάουντ), Τσιντσάντζε, Σερμαντίνι 13, Σανάτζε 3 (1), Πεβάτζε, Μποκολισβίλι, Σενγκέλια 13, ΜακΦάντεν 6, Μπεκάουρι

Ελλάδα (Δημήτρης Ιτούδης): Ντόρσεϊ 10 (2), Λούντζης 8 (2), Λαρεντζάκης 6, Αγραβάνης 1, Καλάθης 5, Σλούκας 21 (1), Καλαϊτζάκης, Παπανικολάου 3 (1), Παπαπέτρου 6, Γόντικας 3, Αντετοκούνμπο 10, Κασελάκης 4, Αντετοκούνμπο Θ. 3 (1)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT