Εθνική μπάσκετ: Sold out ο αγώνας με την Τουρκία για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Εθνική μπάσκετ: Sold out ο αγώνας με την Τουρκία για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Ο κόσμος είναι στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατάμεστο θα είναι το ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο την Τουρκία την τρίτη ημέρα του τουρνουά «Ακρόπολις». Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση εξαντλήθηκαν.

Ο αγώνας κόντρα στην ομάδα του Σέιν Λάρκιν, του Φουρκάν Κορκμάζ, του Τσεντί Οσμάν και του Άλπερεν Σενγκούν είναι το σημαντικό τεστ για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη εν όψει του αγώνα με τη Σερβία στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή για τον αγώνα. Ο σούπερ σταρ και ηγέτης Εθνικής ομάδας ξεκουράστηκε στην αναμέτρηση αγώνα με τη Γεωργία το βράδυ της Πέμπτης.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Ανδρών θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά AEGEAΝ Ακρόπολις! Θα νιώσει την αγάπη του κόσμου, ο οποίος φρόντισε να μην υπάρχει ούτε μία θέση κενή για τον αποψινό (19/8, 21.00, ΕΡΤ) αγώνα με την Τουρκία! Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, ο αγώνας είναι Sold Out και ο Δημήτρης Ιτούδης με τους παίκτες του θα έχουν δίπλα τους 18.000 φωνές να τους στηρίζουν σε κάθε άμυνα, σε κάθε πάσα, σε κάθε σουτ!

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν νωρίς στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε λίγο νωρίτερα, στις 18.00, υπάρχει στο πρόγραμμα και ο αγώνας Πολωνία – Γεωργία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT