Superleague, Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3: Ματσάρα χωρίς νικητή

Superleague, Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3: Ματσάρα χωρίς νικητή

Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με βαθμό (3-3) από τον Βόλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague. O αγώνας είχε πολλές συγκινήσεις, διακυμάνσεις και έντονες στιγμές.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Αστέρας έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 18ο λεπτό του αγώνα.

Ο Μουνάφο έκλεψε την μπάλα, στη συνέχεια ο Μπενίτο έβγαλε την κάθετη για τον Ριέρα αλλά ο τελευταίος αστόχησε. Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά άνοιξε το σκορ με τον Μπενίτο.

Ο Αστέρας είχε νέα καλή στιγμή στο 32’ με το δυνατό σουτ του Άλβαρες να καταλήγει άουτ. Το επόμενο λεπτό ο Βόλος ισοφάρισε με κεφαλιά του Φαν Βέερτ μετά από σέντρα του Άλχο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Οι παίκτες του Βόλου κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, ο Ντέλετιτς έβγαλε με τακουνάκι στον Φαν Βέερτ αλλά ο Ολλανδός δε βρήκε στόχο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τον Αστέρα Τρίπολης στο 52’ με τον Μπενίτο να πιάνει το σουτ στο ύψος του πέναλτι αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο δεύτερο γκολ στο 56ο λεπτό.

Οι παίκτες του Βόλου άλλαξαν ωραία την μπάλα και αυτή κατέληξε στον Φερνάντες. Ο μέσος των Θεσσαλών με πανέμορφο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Βόλος έφτασε στο 3-1. Ο Ντέλετιτς έκανε το 1-2 με τον Φερνάντες και ο πρώτος σκόραρε με το δεξί.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία και για τέταρτο γκολ. Ο Φαν Βέερτ μπήκε στην περιοχή, έκανε την παράλληλη μπαλιά αλλά ο Τσοκάνης αστόχησε από τα δύο μέτρα.

Αμέσως μετά ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να σκοράρει. Στο 68’ ο Άλβαρες έβγαλε τη σέντρα, ο Τιλίκα πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

Στο 75’ ο Τσοκάνης βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Ο Αστέρας πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σονί στο 90ο λεπτό.

Στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπαράλες ισοφάρισε για τον Αστέρα στην τελευταία φάση του αγώνα. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT