N. Δένδιας για Ελίνα Τζένγκο: «Απέδειξε ότι το μέλλον της αξίζει»

N. Δένδιας για Ελίνα Τζένγκο: «Απέδειξε ότι το μέλλον της αξίζει»

«Τέταρτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο! », αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τέταρτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο! », αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

«Η 19χρονη αθλήτριά μας στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο, απέδειξε ότι το μέλλον της αξίζει. Θερμά συγχαρητήρια!», προσθέτει.

Σημειώνεται ότι η Ελληνίδα αθλήτρια, που προπονείται με τον Γιώργο Μποσταριώβ, είχε καλύτερη βολή στα 65,81 μέτρα, που σημείωσε στη δεύτερή της προσπάθεια.

Η επίδοση αυτή είναι νέο ατομικό ρεκόρ για την 19χρονη αθλήτρια στην πρώτη της μεγάλη διάκριση σε επίπεδο γυναικών. Η Τζένγκο, είχε κατακτήσει πέρσι το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών ενώ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT