Superleague, Παναθηναϊκός – Ιωνικός 1-0: Πρεμιέρα με το δεξί για το τριφύλλι

Superleague, Παναθηναϊκός – Ιωνικός 1-0: Πρεμιέρα με το δεξί για το τριφύλλι

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αϊτόρ στο πρώτο ημίχρονο

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 1-0 του Ιωνικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αϊτόρ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν την μπάλα είχαν καλές ευκαιρίες μπροστά από το αντίπαλο τέρμα με τον Παλάσιος και τον Σπόραρ αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ο Ιωνικός απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 21ο λεπτό. Ο Μάντζης βγήκε τετ α τετ αλλά ο Μπρινιόλι απέκρουσε την προσπάθειά του.

Στο 32’ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι. Ο Σπόραρ έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία κάθετη του Αϊτόρ και ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Χουτεσιώτη. Ο Αϊτόρ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αλλά ο Χουτεσιώτης έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Τσέριν. Οι γηπεδούχοι απώλεσαν είχε κι άλλη στιγμή στο 58’ με τον Σπόραρ αλλά το πλασέ του Σλοβένου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου από το 75’ κι έπειτα. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να απειλήσουν και να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 88’ ο Παλάσιος σούταρε εντός περιοχής, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα. 

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον (32’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ, Κουρμπέλης (84’ Αλεξανδρόπουλος), Πέρεθ, Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ (84’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (76’ Βέρμπιτς). 

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Αντούνες, Βαλεριάνος, Μάσας (87’ Κοκκίνης), Μεντόσα (60’ Μίλο), Αοσμαν, Ιωαννίδης (61’ Οφούσου), Μάντζης (87’ Ελευθεριάδης). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT