Superlleague, Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Άνετη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Superlleague, Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Άνετη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Δύο γκολ σημείωσε ο Μαντσίνι και ένα Γκρέι

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης επιβλήθηκε με 3-0 του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague. Δύο γκολ σημείωσε ο Μαντσίνι και ένα Γκρέι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα αλλά το μακρινό σουτ του Μπελμόντ κατέληξε άουτ. Στο 8’ ο Συμελίδης σούταρε αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή που είχε στο ματς. Στο 12’ ο Γκρέι έβγαλε ωραία κάθετη στον Μαντσίνι και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία με τον Δούμτσιο αλλά ο Κουέστα ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Στο 23’ ο Γκρέι έβγαλε κάθετα στον Καμάτσο αλλά οι αμυντικοί της ομάδας της Λιβαδειάς καθάρισαν τη φάση.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά το 30ο λεπτό. Οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με τον Μαντσίνι, που πέρασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε με το αριστερό.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απειλήσει στο 48’ αλλά το σουτ του Συμελίδη βρήκε στα σώματα. Από εκείνο το σημείο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Φαμπιάνο, τον Μαντσίνι και τον Γκρέι και τελικά βρήκε τρίτο γκολ με τον Τζαμαϊκανό φορ.

Στο 68’ ο Πάλμα βρήκε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή και εκείνος με διαγώνιο σουτ νίκησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Άρης είχε ευκαιρία και για τέταρτο γκολ στο 89′ με τον Ζερβίνιο.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Νταμπό (46’ Παπέ Σεϊκ), Πάλμα (74’ Ζερβίνιο), Καμάτσο (46’ Μανού Γκαρθία), Γκρέι (82’ Χατζηιωάννου), Πίρσμαν (82’ Μαζικού), Μαντσίνι. 

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μεχία, Βινίσιους, Μουτίνιο (62’ Νίκας), Βήχος, Βρακάς (76’ Βουτσάς), Δούμτσιος, Συμελίδης (76’ Ρεγκίς), Κωνσταντινίδης, Μπελμόντ (58’ Καζενγκά), Τζημόπουλος.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT