Superleague, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Επιτυχημένη πρεμιέρα για τους Πειραιώτες

Superleague, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Επιτυχημένη πρεμιέρα για τους Πειραιώτες

Ο Ματιέ Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ στο 57’ και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague. Ο Ματιέ Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ στο 57’ και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να πιέσει από το πρώτο λεπτό. Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 4’ με τον Αγκιμπού Καμαρά ενώ δύο λεπτά αργότερα είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Χασάν.

Στο 8ο λεπτό ο τερματοφύλακας Πριόρ έκανε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Σισέ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 11’ ο Κούτρης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Από εκείνο το σημείο, ο ΠΑΣ ισορρόπησε την κατάσταση και ξεκίνησε να έχει τις στιγμές του στον αγωνιστικό χώρο. Στο 31’ ο Παντελάκης χτύπησε με τον Χασάν σε μία προσπάθεια  που έκαναν να πιάσουν μία κεφαλιά. Ο 27χρονος αμυντικός του ΠΑΣ αποχώρησε με φορτίο από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 45’ ο Μανωλάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη αφού ο Λιάσος ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός μπήκε με το ίδιο μοτίβο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Πειραιά πίεζε για να βρει το γκολ και δικαιώθηκε στο 57ο λεπτό. Ο Βαλμπουενά πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Άβιλα από δεξιά και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 65’ ο ΠΑΣ απείλησε με το σουτ του Μπιλμπάο να περνάει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 68’ αλλά ο Σισέ έδιωξε την τελευταία στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-0 στο 74ο λεπτό. Οι παίκτες των Πειραιωτών άλλαξαν πολύ όμορφα την μπάλα, ο Μασούρας τροφοδότησε τον Ραντζέλοβιτς που με σουτ από το ύψος του πέναλτι βρήκε δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΣ είχε μία καλή στιγμή αλλά το σουτ του Παγκαλιάνη αποκρούστηκε από τον Βατσλίκ. 

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Μανωλάς (79΄ Μπα), Σισέ, Ανδρούτσος (46΄ Άβιλα), Κούτρης, Αγκιμπού Καμαρά, Μπουχαλάκης (53′  Εμβιλά), Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ντε Λα Φουέντε (64΄ Μασούρας), Χασάν (53΄ Ελ Αραμπί)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πρίορ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (35΄ λ.τρ. Μπαγκαλιάνης), Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (79΄ Ριένστρα), Μέντες (61΄ Τζίμας), Λώλης (61΄ Παμλίδης), Κόντε (78΄ Σταματελόπουλος)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT