Παναθηναϊκός: Χάνει τον Μάγκνουσον για δέκα μέρες

Παναθηναϊκός: Χάνει τον Μάγκνουσον για δέκα μέρες

Ο Ισλανδός αμυντικός υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για δέκα ημέρες. Ο 29χρονος Ισλανδός αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στον με τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Ισλανδός σέντερ μπακ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Η διάγνωση έδειξε ότι ο Μάγκνουσον υποφέρει από τράβηγμα πρώτου βαθμού στον δικέφαλο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για δέκα ημέρες. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από τον αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Σημειώνεται ότι για τον Παναθηναϊκό είναι εκτός ο Μπαρτ Σένκεφελντ που υπέστη κάταγμα στον σπόνδυλο στον επαναληπτικό με τη Σλάβια και θα απουσιάσει για έναν μήνα. Όπως όλα δείχνουν, το τριφύλλι θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σάρλια – Πούγγουρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT