Ηρθε ο Μπερνάρντ, βλέπει Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος

Ηρθε ο Μπερνάρντ, βλέπει Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος

Παλιές καλές εποχές όπου οι μεταγραφές… αεροδρομίου ήταν συχνό φαινόμενο, θύμισε η υποδοχή που επιφύλαξαν χθες το μεσημέρι περίπου 80 ένθερμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Μπερνάρντ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παλιές καλές εποχές όπου οι μεταγραφές… αεροδρομίου ήταν συχνό φαινόμενο, θύμισε η υποδοχή που επιφύλαξαν χθες το μεσημέρι περίπου 80 ένθερμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Μπερνάρντ. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» φορώντας φανέλα με το Νο 10, απόλαυσε τη θερμή υποδοχή και αποχώρησε πανευτυχής, δηλώνοντας ότι από την αρχή ένιωσε άνετα στην ιδέα ότι θα παίξει στον Παναθηναϊκό! Τόνισε, μάλιστα, ότι απέρριψε προτάσεις από άλλες δύο ελληνικές ομάδες γιατί επέλεξε αυτήν που τον πλησίασε πρώτη. Ο Μπερνάρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με αποδοχές που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ανακοινώθηκε επισήμως από την ΠΑΕ και από σήμερα ξεκινάει προπονήσεις, έχοντας κάνει πλήρη προετοιμασία με την Αλ Σάρτζα.

Οπως όλα δείχνουν, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μάλλον θα ακολουθήσει αντίστροφη διαδρομή από τον Βραζιλιάνο, όχι με προορισμό τη Βερόνα που επανήλθε με νέα πρόταση 3,7 εκατ. ευρώ συν μπόνους, αλλά τη Λισαβόνα. Η Σπόρτινγκ τον είχε παρακολουθήσει στενά όλη τη χρονιά, έκανε μια πρώτη προσφορά 4 εκατ. ευρώ που απορρίφθηκε και επανήλθε με νέα: 4 εκατ. ευρώ, άλλα 500.000 ανά 20+20 παιχνίδια (δηλαδή 1 εκατ. ευρώ ακόμη αν παίξει σε 40 αγώνες όσο φοράει τη φανέλα της), συν ποσοστό μεταπώλησης 10%. Η προσφορά αυτή κρίθηκε καλή για να αποτελέσει βάση διαπραγματεύσεων, με τον Παναθηναϊκό να επιδιώκει τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ εγγυημένα, συν μεγαλύτερο ποσοστό μεταπώλησης. «Κλειδί» η επιθυμία του 21χρονου μέσου, ο οποίος θέλει να ζήσει την εμπειρία του εξωτερικού.

• Τράβηγμα α΄ βαθμού στον δικέφαλο έδειξε η μαγνητική του Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός θα μείνει εκτός περίπου 10 μέρες, θα χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και θα προσπαθήσει να είναι διαθέσιμος την 3η αγωνιστική στη Λιβαδειά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT