Ψάχνει τη νίκη και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Ψάχνει τη νίκη και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Συνηθισμένος στα δύσκολα, ο Ολυμπιακός έχει απόψε (22.00) μπροστά του ακόμη ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό ραντεβού

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνηθισμένος στα δύσκολα, ο Ολυμπιακός έχει απόψε (22.00) μπροστά του ακόμη ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό ραντεβού. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Λεμεσού στη ρεβάνς του 1-1 της περασμένης Πέμπτης στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, κυνηγώντας τη νίκη που θα τους στείλει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι και η εικόνα ανωτερότητας που είχε ο Ολυμπιακός, κάνει άπαντες στο λιμάνι να αισιοδοξούν ότι γύρω στα μεσάνυχτα ο στόχος θα έχει επιτευχθεί, πως η ομάδα θα συνεχίσει στο Γιουρόπα και δεν θα γνωρίσει και δεύτερο αποκλεισμό που θα τη στείλει στους ομίλους του Conference League. Ο Κάρλος Κορμπεράν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε εν μέρει τον τρόπο με τον οποίο θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός τη νίκη, αλλά δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες όσον αφορά την ενδεκάδα. «Θέλουμε να παίξουμε επιθετικά και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε ότι όσοι ξεκινήσουν θα πρέπει να είναι 100% έτοιμοι για να ανταποκριθούν τόσο στον τομέα της τακτικής όσο και ψυχολογικά, αφήνοντας παράθυρο για αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Δεν αποκλείεται πάντως και παρά τα όσα είπε χθες ο Κορμπεράν, να μην υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, από τη στιγμή που και ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ μπήκε από την Τρίτη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Στα μεταγραφικά, μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται στην Αθήνα ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός Χουάνγκ Ουί-Τζο, ο οποίος θα αποκτηθεί ως δανεικός από τη Νότιγχαμ για έναν χρόνο. Επίσης στον δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος, που μένει ελεύθερος από τη Βερόνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνας στόπερ έγινε το 2017 η ακριβότερη πώληση Ελληνα παίκτη, καθώς είχε παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν έναντι 22 εκατ. ευρώ.

Τέλος, από την ερχόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος από την αρχή της προετοιμασίας γυμναζόταν με τους «κομμένους», με τον Κορμπεράν να δίνει στον Ελληνα μέσο μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει θέση στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT