Προκαλεί ξανά η διαιτησία…

Στο 0-0 έμεινε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη. Φωνάζει ο Αστέρας για ακυρωθέν γκολ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο… μπλόκο της Τρίπολης άφησε τους δύο πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 0-0 με τον Αστέρα, καθώς, αν και είχαν την κατοχή, δεν κατάφεραν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, που έπαιξαν περισσότερο για να μη χάσουν. Πάντως, στο τέλος της ημέρας ο Αστέρας είναι αυτός που βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας δικαιολογημένα παράπονα, καθώς στο 62΄ ακυρώθηκε γκολ του Ατιένθα με την πρόφαση ότι στο ξεκίνημα της φάσης ο Μπενίτο είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Αβιλα, κάτι που δεν φαίνεται στο ριπλέι.

Βέβαια εδώ λάθος δεν έχει κάνει μόνο ο διαιτητής Καραντώνης, αλλά και ο Ευαγγέλου που ήταν στο VAR και δεν ζήτησε επιπλέον εξέταση.

Από κει και πέρα πάντως το παιχνίδι ήταν κακό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να μετρά δύο καλές στιγμές και τον Αστέρα μία. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε, με τους «ερυθρολεύκους» να απειλούν στο 58΄ με τον Χουάνγκ και στο 84΄ με τον Ελ Αραμπί, χωρίς όμως να μπορέσουν να πάρουν κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας.

• Στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος επιστρέφει στους «ερυθρολεύκους» μετά το 2017.

Επίσης, όπως έγραψε η Equipe, οι πρωταθλητές ήρθαν σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για τον δανεισμό του 28χρονου αριστερού μπακ Τζόρνταν Αμαβί, με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 2 εκατ. ευρώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT