Τσιτσιπάς: Πρόωρο αντίο στο US Open

Εκτός συνέχειας του US Open έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 σετ από τον Κολομβιανό Ντάνιελ Γκαλάν

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός συνέχειας του US Open έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 σετ από τον Κολομβιανό Ντάνιελ Γκαλάν, που έφερε τον αποκλεισμό του από τον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, έχασε με 0-6 και 1-6 τα πρώτα δύο σετ.

Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε στο τρίτο σετ, επικρατώντας με 6-4. Στο τέταρτο σετ, όμως, ηττήθηκε με 5-7, αν και «έσβησε» οκτώ «ματς πόιντ» του αντιπάλου του (Νο 94 στην παγκόσμια κατάταξη).

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε ότι «ήταν μια από τις λίγες στιγμές στην καριέρα μου που ένιωσα χαμένος. Με “σκότωνε” στο κορτ, δεν ήμουν παρών στο κορτ, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ήταν από εκείνες τις μέρες που δεν έχεις όρεξη να παίξεις, να αγωνιστείς. Ένιωθα τελείως off. Αυτός έπαιξε σαν παίκτης παγκοσμίου κλάσης κι εγώ έπαιξα σχεδόν σαν ερασιτέχνης. Δεν είναι ωραίο να το λέω, αλλά αυτό συνέβη».

Είπε επίσης ότι πρέπει να δουλέψει περισσότερο στις αρνητικές σκέψεις και να μην τις αφήνει να τον επηρεάζουν.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT