Ξέσπασε στη Μάλτα η εθνική πόλο ανδρών

Ξέσπασε στη Μάλτα η εθνική πόλο ανδρών

Με κορυφαίους σκόρερ τον Στέλιο Αργυρόπουλο και τον Κώστα Γενηδουνιά, η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πέτυχε εντυπωσιακή νίκη επί της Μάλτας με 25-6 (8-1, 6-2, 4-1, 7-2)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κορυφαίους σκόρερ τον Στέλιο Αργυρόπουλο και τον Κώστα Γενηδουνιά, η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πέτυχε εντυπωσιακή νίκη επί της Μάλτας με 25-6 (8-1, 6-2, 4-1, 7-2), σε αναμέτρηση για τον Β΄ όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας. Επόμενος αντίπαλος των διεθνών μας θα είναι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της διοργανώτριας χώρας. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες αύριο (21.30) και από αυτό το παιχνίδι θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου.

Οι Ελληνες πολίστες από την αρχή της αναμέτρησης έδειξαν, όπως αναμενόταν, ότι θα είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Ηδη από το πρώτο οκτάλεπτο προηγήθηκαν με 8-1. Με εκπληκτική άμυνα δεν άφηναν τους Μαλτέζους να βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η αντίπαλος της Εθνικής σε κανένα από τα τρία οκτάλεπτα δεν μπόρεσε να πετύχει περισσότερα από δύο γκολ.

«Σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε τη διαφορά τερμάτων ώστε σε περίπτωση ισοβαθμίας να τη χρησιμοποιήσουμε για την πρωτιά στον όμιλο. Με την Κροατία έχουμε παίξει πολλές φορές, αλλά το ιδιαίτερο σε αυτή την αναμέτρηση είναι ότι παίζουν στην έδρα τους, σε ένα ευρωπαϊκό που έχουν επενδύσει πολλά και θέλουν να διακριθούν. Φυσικά, δεν παίζουν οι “έδρες”. Εάν δεν επηρεαστούμε από άλλους παράγοντες, θα είμαστε στους στόχους μας», δήλωσε στην «Κ» ο Θοδωρής Βλάχος.

Η εθνική ομάδα των γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα (11.00) τη Γερμανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT