Superleague, Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Νίκη αγνοείται

Superleague, Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Νίκη αγνοείται

Οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική της Superleague. Οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Λαμία έφτασε τους δύο βαθμούς και έναν περισσότερο έχει ο Αστέρας, που μετρά τρεις ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Ο Αστέρας είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 5ο λεπτό. Ο Μπενίτο έκανε το τακουνάκι από κοντά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 18’ ήταν σειρά της Λαμίας να απειλήσει αλλά η προσπάθεια του Σλίβκα κόπηκε. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Νούνιες.

Οι δύο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα και προσπαθούσαν να φτάσουν μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Στο 32’ ο Άλβαρες εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αλλά η εκτέλεσή του βρήκε στα αντίπαλα σώματα.

Λίγο αργότερα η Λαμία απώλεσε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντε Βινσέντι σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος έδιωξε την τελευταία στιγμή. Στο 37’ ο Μπενίτο σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά το δυνατό σουτ του Τσιλούλη δε βρήκε στόχο.

Στο 48’ η ομάδα ο Ντε Βινσέντι σούταρε δυνατά αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με υπερένταση. Στο 61’ ο Γιακουμάκης είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να έχει βγει, θέλησε να τον «κρεμάσει» αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 67ο λεπτό ο Παπαδόπουλου μπλόκαρε σουτ του Ντε Βινσέντι.

Στο 77’ η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Σλίβκα γλίστρησε μέσα στην περιοχή και δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Στο 85ο λεπτό ο Μαρμεντίνι πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Παπαδόπουλος έκανε εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Μπεχαράνο.

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σιμόν, Μπεχαράνο, Σλίβκα, Νούνιες (68′ Τζανδάρης), Ντε Βινσέντι (78′ Ασκόφσκι), Τσιλούλης (85′ Μαρμεντίνι), Γιακουμάκης (68′ Μποάκε).

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ατιένθα, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46′ Τιλίκα), Μπερτόγλιο (93′ Τζουκάνοβιτς), Γκαρντάβσκι (63′ Σόνι), Ριέρα (46′ Μπαρτόλο), Μπενίτο (46′ Μπαράλες).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT