Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Στα προημιτελικά η Εθνική ανδρών

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Στα προημιτελικά η Εθνική ανδρών

Επόμενη αντίπαλος για την Εθνική ανδρών η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών επιβλήθηκε με 22-9 του Ισραήλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Σπλιτ. Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, η ασημένια Ολυμπιονίκης του Τόκιο δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον αγώνα.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκε με 6-0 στην πρώτη περίοδο και απλοποίησε τα πράγματα.

Η «γαλανόλευκη» συνέχισε να έχει ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η μεγάλη διαφορά επέστρεψε στον Έλληνα προπονητή να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες εν όψει του κρίσιμου προημιτελικού με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία.

Για την Ελλάδα σκόραραν όλοι οι παίκτες πλην των δύο τερματοφυλάκων. Από τρία γκολ σημείωσαν οι Κοπελιάδης, Γκιουβέτσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Παπαναστασίου και Γκίλλας.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΡΑΗΛ 22-9

Οκτάλεπτα: 6-0, 6-4, 5-3, 5-2

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 3, Αργυρόπουλος 3, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης 1, Αλαφραγκής 2, Κοπελιάδης 3, Γκίλλας 3, Νικολαΐδης 1, Σολανάκης 1, Λιμαράκης

Ισραήλ (Ταλ Γκρόντμαν): Φίρε, Σχλέιν 1, Γκρος 2, Κλάρφελντ, Ρέντλερ, Χαΐμοβιτς 2, Φριντ 2, Γκόλντσμιντ 1, Κοτρ, Μπουζάγκλο, Κολοντνι, Γκρόντλαντ, Σμιρνόφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT