Superleague, Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Όλα στο μηδέν

Ο Κοτάρσκι απέκρουσε πέναλτι του Γκρέι

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ αλληλοεξουδετερώθηκαν (0-0) στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στη Superleague. Ο Κοτάρσκι απέκρουσε πέναλτι του Γκρέι.

Ο αγώνας ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκαν από τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι του Άρη. Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 3ο λεπτό. Ο Τσαούσης γύρισε την περιοχή, ο Τόμας άνοιξε για τον Νάρεϊ αλλά το σουτ του τελευταίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 7’ ο Ματέο εκμεταλλεύθηκε την ασυνεννοησία των παικτών του ΠΑΟΚ, πέρασε τον Κοτάρσκι αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα στη συνέχεια της φάσης. Στο 12ο λεπτό ο Ντουκουρέ έπιασε το σουτ αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

Στο 23’ ο Εμπακατά έκοψε καίρια προσπάθεια του Κούρτιτς που πήγε να βγάλει κάθετη στον Νάρεϊ. Στο 27’ ο Ντόουγκλας πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στο 35ο λεπτό ο Μαντσίνι σούταρε από μακρινή αλλά ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Ντουκουρέ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μαντσίνι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 49’ ο Μπράντον Τόμας έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Κουέστα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 51ο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Εμπακατά από τον Κουλιεράκη.

Ο Γκρέι ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Κοτάρσκι έπεσε σωστά και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδιωξε το φαλτσαριστό σουτ του Μαντσίνι από τα όρια της περιοχής.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να απειλήσουν με μακρινά σουτ αλλά δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά το τελευταίο τέταρτο με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μέσα σε μεγάλη ένταση. Ο Ολιβέιρα έπεσε στο χορτάρι, ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών με τον διαιτητή να αποβάλει τον Ελ Καντουρί και τον Νταμπό. Αποβολές υπήρξαν και σε μέλη των δύο πάγκων.

Άρης (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ, Ντιόπ (Νταμπό 46′), Μανού Γκαρθία (Ιτούρμπε 69′), Ματέο Γκαρσία (Ζερβινιό 81′), Μαντσίνι (Καμάτσο 81′), Γκρέι (Πάλμα 64΄)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (Βιείρίνια 59′), Ντάντας (Μπίσεσβαρ (59′), Κούρτιτς, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας (Ολιβέιρα 63′).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT