Στίβος: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη υποψήφια κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια για τον μήνα Αύγουστο

Στίβος: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη υποψήφια κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια για τον μήνα Αύγουστο

Η αθλήτρια από την Καρδίτσα, που προπονείται με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, εντυπωσίασε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη διεκδικεί το βραβείο της κορυφαίας Ευρωπαίας αθλήτριας του στίβου για τον μήνα Αύγουστο. Η αθλήτρια από την Καρδίτσα, που προπονείται με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, εντυπωσίασε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η 38χρονη αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στα 35 χλμ. όσο και τα 20 χλμ. βάδην. Η επιτυχία της Ελληνίδας αθλήτριας εντυπωσίασε τον κόσμο του στίβου.

Μεγάλη αντίπαλος της Ντρισπιώτη στη σχετική ψηφοφορία είναι η Φέμκε Μπολ από την Ολλανδία. Η 22χρονη αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου στα 400 μέτρα, στα 400 μέτρα με εμπόδια και στη σκυταλοδρομία 4Χ400 μέτρα.

Το βραβείο διεκδικούν ακόμη η Λουίζα Γκέγκα από την Αλβανία που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μέτρα στιπλ στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου και η Γερμανίδα Τζίνα Λουκενκέμπερ που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 100 μέτρα και τη σκυταλοδρομία 4Χ100 στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίσουν την Ελληνίδα αθλήτρια στο Instagram και το Twitter της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή έως την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT