Superleague 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σημαντικά κενά και εκκρεμότητες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague 2. Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου. 

Όσον αφορά τις ομάδες υπάρχει η εκκρεμότητα της κάλυψης μίας θέσης από την Γ’ Εθνική αφού μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η συγκεκριμένη ομάδα. Ο Αγροτικός Αστέρας έχει θέμα με το μητρώο κι αν δεν πάρει άδεια συμμετοχής, στο πρωτάθλημα της Superleague 2 θα συμμετάσχει ο Πανδραμαϊκός.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η απόφαση για το μέλλον της Ξάνθης. Η φιναλίστ του Κυπέλλου το 2015 δεν δήλωσε αποχώρηση από το πρωτάθλημα αλλά η ομάδα έχει αποψιλωθεί και είναι άγνωστο αν θα κατέβει. Πρώτη επιλαχούσα είναι η ομάδα της Ηλιούπολης.

Οι όμιλοι

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Λάρισας, Ξάνθη, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, ΑΣΑ, Πανσερραϊκός, ΠΟΤ Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, εκπρόσωπος Γ’ Εθνικής 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Χανιά, Εργοτέλης, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Α’ όμιλος
Απόλλων Πόντου-Ξάνθη
ΑΕΛ-Ομάδα Α’
Βέροια-ΠΑΟΚ Β
Μακεδονικός-Νίκη Βόλου
Παναθηναϊκός Β-Απόλλων Λάρισας
Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός
Ηρακλής-Αλμωπός
Αν.Καρδίτσας Ρεπό

Β’ όμιλος
Εργοτέλης-Προοδευτική
Αιγάλεω-ΟΦΙ
Διαγόρας-Κηφισιά
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Β
Καλαμάτα-Ηρόδοτος
Επισκοπή-Ολυμπιακός Β
Χανιά-Παναχαϊκή
Athens Kallithea Fc ρεπό

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT