Πόλο: Ανώτερη η Ισπανία, πήρε το εισιτήριο για τους «4»

Πόλο: Ανώτερη η Ισπανία, πήρε το εισιτήριο για τους «4»

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία άναψε «κόκκινο» στο σερί των διακρίσεων της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία άναψε «κόκκινο» στο σερί των διακρίσεων της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών. Οι διεθνείς μας ηττήθηκαν από τους «ταυρομάχους» με 9-5 και θα διεκδικήσουν μία θέση από πέντε έως οκτώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σπλιτ της Κροατίας.

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν δυνατά με δύο γκολ, αλλά οι διεθνείς μας χάρη σε ένα πέναλτι και ένα γκολ του Βλαχόπουλου ισοφάρισαν. Ο Γρανάδος όμως έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα του Λιμαράκη και οι διεθνείς μας βρέθηκαν να… κυνηγάνε. Οι πρωταθλητές κόσμου, όπως αναμενόταν, δεν ήταν εύκολοι αντίπαλοι και το ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται με 5-3.

Παρά την καλή άμυνα, στο τρίτο οκτάλεπτο, οι «ταυρομάχοι» διεύρυναν περισσότερο το αποτέλεσμα (7-4). Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο τέταρτο οκτάλεπτο. Οι αστοχίες των διεθνών μας και κάποια λάθη στην επίθεση δεν άφησαν περιθώρια για ισοφάριση και η ολοκλήρωση του παιχνιδιού βρήκε νικητές τους Ισπανούς, που θα παίξουν με την Ουγγαρία.

Η εθνική ομάδα των γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα (21.30) την Ιταλία για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Με νίκη τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου θα βρεθούν στον τελικό του θεσμού.

Η προπονήτρια ζήτησε από τις αθλήτριές της να είναι προσεκτικές στην άμυνα και με καθαρό μυαλό, γιατί «τέτοια ματς κρίνονται με την ψυχή και το μυαλό».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT