Διπλό χτύπημα ΑΕΚ με Σιντιμπέ, Φαν Βέερτ

Διπλό χτύπημα ΑΕΚ με Σιντιμπέ, Φαν Βέερτ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εμφατικό τρόπο και με διπλό χτύπημα ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις της η ΑΕΚ, καθώς απέκτησε με διαφορά λίγων ωρών τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και τον Τομ φαν Βέερτ.

Συγκεκριμένα η Ενωση έδωσε τα χέρια με τον 30χρονο Γάλλο δεξιό μπακ, ο οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, βάζοντας στο ρόστερ της έναν παίκτη που εκτός των άλλων έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2018 με τους «τρικολόρ». Ο Σιντιμπέ ξεκίνησε την καριέρα του στην Τρουά, έπειτα πήγε στη Λιλ και το καλοκαίρι του 2016 η Μονακό έδωσε 15 εκατ. ευρώ και τον έκανε δικό της. Το 2019 πήρε μεταγραφή για την Εβερτον, με τη μορφή δανεισμού, για να επιστρέψει στη συνέχεια στη Μονακό. Ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του.

Παράλληλα, η ΑΕΚ έκανε δικό της και τον πρώτο σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, φτάνοντας χθες σε συμφωνία με τον Βόλο. Ο 32χρονος Ολλανδός πέρυσι είχε βρει δίχτυα 17 φορές, όταν και συστήθηκε στο ελληνικό φίλαθλο κοινό.

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ, με αυτές τις δύο κινήσεις κλείνει ο κύκλος των μεταγραφών, με την ΑΕΚ να έχει αποκτήσει οκτώ συνολικά παίκτες συν τον Τσούμπερ. Ετσι αυτό το καλοκαίρι στα «κίτρινα» ντύθηκαν οι: Μουκουντί, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Βίντα, Γκατσίνοβιτς, Φαν Βέερτ, Σιντιμπέ και Τσούμπερ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT