Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά απέναντι στη Ναντ

Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά απέναντι στη Ναντ

Ο Γάλλος μέσος ταλαιπωρείται από ίωση

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Γιαν Εμβιλά θα ταξιδέψει στη Γαλλία ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τη Ναντ (8/9, 22:00) στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γάλλος μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής. 

Πιθανότερος αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα των πρωταθλητών θα είναι ο Πιέρ Κουντέ. Από εκεί και πέρα εκτός των επιλογών του Κάρλος Κορμπεράν είναι ο Βρσάλικο αλλά και ο Μαρσέλο, που ξεκίνησε προπονήσεις πριν λίγα 24ωρα. 

Από εκεί και πέρα, στον αγώνα της Γαλλίας δεν θα αγωνιστική ο Ουσεϊνού Μπα, που είναι τιμωρημένος. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επιστρέφει σε αποστολή μετά από 1,5 μήνα. 

Οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT