Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός: Δοκιμασία στη Γαλλία

Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός: Δοκιμασία στη Γαλλία

Αποστολή στη Ναντ έχει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την περιπέτειά τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας απέναντί τους τα «καναρίνια», ομάδα που αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποστολή στη Ναντ έχει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την περιπέτειά τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας απέναντί τους τα «καναρίνια», ομάδα που αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα. Στόχος για τους πρωταθλητές δεν είναι άλλος από το να κάνουν στη Γαλλία την ιδανική αρχή, αναζητώντας την πρώτη τους νίκη για φέτος στην Ευρώπη.

Σίγουρα, η ομάδα που πριν από έναν μήνα και κάτι παρουσιάστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με αυτή που θα παρατάξει ο Κάρλος Κορμπεράν στον αγωνιστικό χώρο του «Μποζουάρ», αυτό όμως δεν αρκεί. Οι αλλαγές που έχει επιβάλει ο Ισπανός τεχνικός έχουν φέρει κάποια βελτίωση, όμως ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς, με τον χρόνο να αποτελεί ίσως τον πιο δύσκολο αντίπαλο για τον Ολυμπιακό. «Είμαστε σε έναν όμιλο με τέσσερις ισάξιες ομάδες», ανέφερε ο Κορμπεράν και πρόσθεσε: «Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Παλέψαμε πολύ μέχρι τώρα και είμαστε έτοιμοι να φανούμε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη».

Οσον αφορά την ενδεκάδα, η απουσία του Εμβιλά που έμεινε εξαιτίας ίωσης στην Αθήνα φέρνει στο αρχικό σχήμα τον Κούντε, ενώ στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού υπάρχει και σκέψη για να ξεκινήσει με τρεις στην άμυνα, από τη στιγμή που η παρουσία του Ρέτσου καλύπτει την απουσία του τιμωρημένου Μπα. Τέλος, όσον αφορά τον Μαρσέλο, ο Βραζιλιάνος έμεινε στην Αθήνα για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT