ΑΕΚ: Θλάση ο Τσούμπερ

Ο Ελβετός επιθετικός θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα σημαντικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Στίβεν Τσούμπερ αποχώρησε από το πρόγραμμα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχε υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο.

Ο Ελβετός επιθετικός θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ενώ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Ιωνικό (πρώτο ματς στην OPAP Arena), μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων. Από εκεί και πέρα, ο Τομ Φαν Βέερτ προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Σε αυτήν συμμετείχε για πρώτη φορά ο Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ντομαγκόι Βίντα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Στίβεν Τσούμπερ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας γυμνάστηκε ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 9.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT