Superleague, Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4: Νίκη στο ρελαντί

Superleague, Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4: Νίκη στο ρελαντί

Η ομάδα του Περιστερίου έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ατρόμητος πέτυχε εμφατική νίκη (4-1) επί του Ιωνικού στη Νίκαια για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο οι Περιστεριώτες είχαν εντυπωσιακή απόδοση στο δεύτερο, πέτυχαν τέσσερα γκολ και πήραν τους τρεις βαθμούς. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Κρις Κόλμαν στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους 7 βαθμούς. Ο Ιωνικός έμεινε στον έναν βαθμό και ισοβαθμεί τον Λεβαδειακό.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με αμυντική τακτική και στόχος να χτυπήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου ήταν σε ετοιμότητα.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν πιο κινητική στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Ο Ατρόμητος, όμως, έχασε την πρώτη μεγάλη στον αγώνα. Ο Κιάρτασον μπήκε στην περιοχή αλλά καθυστέρησε να εκτελέσει και ο Ρομαό τον έκοψε την τελευταία στιγμή.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Ιωνικό να απειλεί κυρίως με μακρινά σουτ και τον Γιαννιώτη να είναι σε ετοιμότητα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι Περιστεριώτες έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ρομπάιγ κινήθηκε παράλληλα με το τέρμα αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.

Το γκολ που έψαχνε ο Ιωνικός ήρθε στο 38ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα. Ο Ατρόμητος ισοφάρισε πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 50’ ο Κεοχρίντα έκανε το 1-2 με τον Κλωναρίδη με τον Τυνήσιο να μπαίνει μέσα στην περιοχή και να νικάει τον Χουτεσιώτη. Οι Περιστεριώτες έκαναν την ανατροπή με τον Φριτζόνσον στο 55ο λεπτό.

Ο Ατρόμητος βρήκε τρίτο γκολ στο 61ο λεπτό. Ο Κούεν έβγαλε κάθετη στον Τζαβίδα με τον Χουτεσιώτη να διώχνει αλλά ο Ρομπάιγ, που μπήκε στη φάση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-4 στο 75ο λεπτό αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Ιωνικός δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στον αγώνα. Στο 90′ ο Τζαβίδας έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο 19χρονος ποδοσφαιριστής «έγραψε» το 1-4 μετά από σέντρα του Κλωναρίδη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μύγας έκανε ωραία προσπάθεια αλλά ο Γιαννιώτης μπλόκαρε σταθερά το σουτ που επιχείρησε ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού. 

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες (59′ Μίλο), Βαλεριάνος, Κάνιας, Μασάς (87′ Ελευθεριάδης), Μεντόσα (67′ Λοβέρα), Μύγας, Άοσμαν, Μάντζης (59′ Ιωαννίδης).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Κεσχρίντα, Κουέν, Γκονζάλες (89′ Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (46′ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (84′ Τζοβάρας), Ροτάριου (46′ Κλωναρίδης), Κάρτανσον (46′ Τζαβίδας).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT