Superleague, Ολυμπιακός – Βόλος 1-1: Εντός έδρας απώλεια για τους Πειραιώτες

Superleague, Ολυμπιακός – Βόλος 1-1: Εντός έδρας απώλεια για τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τον Βόλο σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της Superleague

2' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τον Βόλο σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία για τους Πειραιώτες μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τη δεύτερη αγωνιστική.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν δοκάρι με τον Κούντε και ισοφάρισαν με τον Ελ Αραμπί ενώ είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Ντε Λα Φουέντε.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 8 βαθμούς. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, που πήρε ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα μετά  την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, έχει 5 και είναι στην έβδομη θέση.

Η ομάδα του Πειραιά μπήκε με απειλητική διάθεση και έκανε την πρώτη καλή φάση στο τρίτο λεπτό. Ο Μασούρας βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έστρωσε στον Εμβιλά, που έπιασε ένα καλό σουτ με τον Κλέιμαν να αποκρούει. Στο 6’ ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά με τον Μπόουλερ αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

Στο 11ο λεπτό ο Βόλος απείλησε για πρώτη φορά αλλά το σουτ του Άλχο έφυγε ψηλά άουτ. Την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Ντελετιτς στο 16’. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ολυμπιακός βγήκε στην επίθεση με καλές προϋποθέσεις.

Ο Μπόουλερ έκανε την ενέργεια από τα δεξιά, πάσαρε τον Βαλμπουενά κι εκείνος στον Χουάνγκ αλλά ο Κλέιμαν βγήκε και μπλόκαρε σταθερά. Στο 19’ ο Φερνάντεζ έκανε ωραία προσπάθεια, σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκαριών στο Βατσλίκ.

Στο 24’ ο Βαλμπουενά πλάσαρε αλλά ο Κλέιμαν ήταν σε ετοιμότητα. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Φερνάντεζ «άδειασε» τον Ρέαμπτσιουκ και γύρισε για τον Οζέγκοβιτς που με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο ντεμπούτο του.

Στο 38’ οι Πειραιώτες είχαν μία καλή στιγμή όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Χουάνγκ Ουί Τζο πήρε την κεφαλιά αλλά ο Εμβιλά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Παπασταθόπουλος πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στο 50’ ο Μπιέλ σούταρε εκτός περιοχής με τον τερματοφύλακα του Βόλου να μπλοκάρει σταθερά. Στο 54ο λεπτό ο Βαλμπουενά έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία προσπάθεια του Μπόουλες αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε λίγο άουτ.

Ο Φερνάντεζ βγήκε στην αντεπίθεση στο 56ο λεπτό με τον Μπα να κόβει την πάσα του ποδοσφαιριστή του Βόλου. Στο 66’ ο Μπιέλ γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε.

Στο 70’ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Μετά από μπαλιά του Βαλμπουενά, ο Κούντε πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε το 1-1 στο 76’ με μονοκόμματο σουτ του Μαροκινού μέσα από την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην ανατροπή αλλά ο Ντε Λα Φουέντε αστόχησε στο 88ο λεπτό. Στο 90’ ο Γκάρι Ροντρίγκεζ μπήκε στην περιοχή από δεξιά, αλλά το γύρισμά του κατέληξε στα χέρια του Κλέιμαν. Ο Ντε Λα Φουέντε είχε δοκάρι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο (46′ Άβιλα), Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας (46′ Μπιέλ), Βαλμπουενά (78′ Ντε Λα Φουέντε), Μπόουλερ (69′ Ροντρίγκεζ), Ουί Τζο Χουάνγκ (46′ Ελ Αραμπί).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (78′ Μεταξάς), Μπαριέντος (85′ Μπατόκιο), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (78′ Ματίγια), Μεθκίδα (58′ Β. Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (86′ Πίρινεν).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT