Superleague, Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Superleague, Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 7 βαθμούς

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης επιβλήθηκε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στα επιτυχή αποτελέσματα μετά την πρεμιέρα και το 3-0 επί του Λεβαδειακού.

Ο Άρης έφτασε τους 7 βαθμούς και ο Άστερας έμεινε στους 3.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να παίξουν ανοιχτά. Στο 10ο λεπτό ο Μαντσίνι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Τσιφτσή.

Στο 12’ ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μετά από βαθιά μπαλιά του Άλβαρες, ο Καστάνιο πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Κουέστα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό. Ο Μαντσίνι γύρισε τον Γκρέι που εκτέλεσε με τη μία και νίκησε τον Τσιφτσή.

Στο 27’ ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία.  Ο Άλβαρες έκανε δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα με τον Κουέστα να διώχνει σε κόρνερ. Ο Άρης πίεζε για να βρει δεύτερο γκολ.

Στο 41’ ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Άλβαρες αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Γκρέι γύρισε την μπάλα με τον Τσιφτσή να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 48’ ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά, ο Κουέστα έδιωξε το γύρισμα του Ριέρα και στη συνέχεια ο Εμπακατά απομάκρυνε τις δύο προσπάθειες του Πίτσου. Στο 52’  ο Ιτούρμπε σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Κουέστα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε δεύτερο γκολ στο 60ο λεπτό. Ο Ματέο Γκαρσία σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι με τον Εμπακατά να παίρνει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει. Στο 73’ ο Μπενίτο σούταρε δυνατά αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε.

Στο 77’ αποβλήθηκε ο Ματέο Γκαρσία μετά από επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Καρμόνα. Στο 88’ ο Μπενίτο σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Tσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Ατιένθα (Τζουκάνοβιτς 63′), Καστάνο, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (Τιλίκα 46′), Ριέρα, Μπερτόγλιο (Μπαρτόλο 64′), Μπαράλες (Μπενίτο 63′).

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά,, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ (Ενκουλού 71′), Γκαρσία, Μαντσίνι (Οντουμπάτζο 86′), Ιτούρμπε (Ντιόπ 70′), Γκαρθία (Πάλμα 70′), Γκρέι (Πέερσμαν 78′).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT