Ευρωμπάσκετ 2022: Εκτός συνέχειας ο Ζόραν Ντράγκιτς λόγω τραυματισμού

Ευρωμπάσκετ 2022: Εκτός συνέχειας ο Ζόραν Ντράγκιτς λόγω τραυματισμού

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο στον αγώνα με το Βέλγιο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Ζόραν Ντράγκιτς θα πορευθεί στη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ η Σλοβενία. Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο στον αγώνα με το Βέλγιο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

«Προφανώς δεν ήταν γραφτό να ενισχύσω την ομάδα στους σημαντικούς αγώνες που απομένουν. Ο αθλητισμός είναι απρόβλεπτος. Θα βοηθήσω όμως τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο με την φωνή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντράγκιτς στην δήλωσή του.

Η Σλοβενία θα συνεχίσει στη διοργάνωση με 11 παίκτες αφού δεν έχει δικαίωμα αντικατάστασης. Οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2017 επιβλήθηκαν με 88-72 του Βελγίου και προκρίθηκαν στην οκτάδα όπου θα αντιμετωπίσουν την Πολωνία στον δρόμο προς τα μετάλλια.

Στη φετινή διοργάνωση ο Ντράγκιτς είχε 5,3 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT