Κριστιάνο Ρονάλντο: Απέρριψε εξωπραγματική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Απέρριψε εξωπραγματική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα πρόσωπο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η αγγλική ομάδα δεν κατάφερε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής παρέμεινε κάτοικος Μάντσεστερ αφού δεν βρέθηκε ομάδα που να καλύπτει τις προσδοκίες του. Ωστόσο, δύο σύλλογοι από της Σαουδική Αραβία φαίνεται ότι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. 

Σύμφωνα με την πορτογαλική εκδοχή του CNN, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απέρριψε πρόταση που άγγιζε τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ την εβδομάδα, σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας εξέφρασε την επιθυμία να δει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο πρωτάθλημα της χώρας. «Θα θέλαμε να δούμε έναν παίκτη όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει στη Σαουδαραβική Λίγκα. Θα έφερνε τεράστια θετικά σχόλια και θα ήταν υπέροχα νέα για όλους. Είμαι βέβαιος, ότι θα ήταν μια πολύ ακριβή συμφωνία, φυσικά, αλλά έχουμε δει τους συλλόγους μας να έχουν υψηλότερα εισοδήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε ήδη δει σπουδαίους παίκτες που έπαιζαν στην Premier League, να έρχονται στο πρωτάθλημα μας», σχολίασε ο Γιασέρ Αλ Μισεχάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT