ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα σημαντικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη. Ο Σέρχιο Αραούχο δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Θεοδόσης Μαχαίρας.

Ο Ελβετός επιθετικός υπέστη θλάση και απουσίαζε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενώ αναμένεται να χάσει και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είναι αμφίβολος και για τον αγώνα με τον Ιωνικό (πρώτο ματς στην OPAP Arena), μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Οι Στίβεν Τσούμπερ και Θεοδόσης Μαχαίρας γυμνάστηκαν ατομικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 10.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT