Ποτσέκο: «Απολογήθηκα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Ποτσέκο: «Απολογήθηκα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα σούπερ σταρ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήταν δίχως αμφιβολία η πιο δημοφιλής στιγμή του φετινού Ευρωμπάσκετ. Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο, μετά την πρόκριση της Εθνικής Ιταλίας επί της Σερβίας για τη φάση των «16» δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο Ιταλός προπονητής μετά το τέλος του αγώνα, έτρεξε στα αποδυτήρια και «χύμηξε» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που εκείνη την στιγμή έβγαινε για προθέρμανση. Ο Ποτσέσκο έδωσε ένα φιλί στον Έλληνα σούπερ σταρ, με το στιγμιότυπο να κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέσκο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, συναντήθηκε εκ νέου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με όσα είπε σε Ιταλούς δημοσιογράφους, ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. 

«Του ζήτησα συγγνώμη. Απολογήθηκα φυσικά. Αλλά ήμουν χαρούμενος γιατί είχαμε νικήσει. Αυτός άρχισε να γελά», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής. 

Στη συνέχεια ο Ποτσέκο αποθέωσε τον Έλληνα σούπερ σταρ. «Τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να διαχωρίσεις τον παίκτη από τον άνθρωπο. Αν ένας τύπος είναι εκπληκτικός στο παρκέ, είναι συνήθως εκπληκτικός και ως άνθρωπος. Ο Γιάννης είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Είναι ένας απίθανος τύπος», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT