Μαρκ Μάρκεθ: Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

Μαρκ Μάρκεθ: Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, επιστρέφει στο MotoGP μετά από 110 ημέρες απουσίας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μαρκ Μάρκεθ θα αγωνιστεί στο Grand Prix της Αραγονίας. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, επιστρέφει στο MotoGP μετά από 110 ημέρες απουσίας.

Ο 29χρονος οδηγός χειρουργήθηκε πριν λίγο καιρό για τέταρτη φορά στο δεξί χέρι. Η ανάρρωσή του εξελίχθηκε πολύ καλά και μετρούσε αντίστροφα για την επάνοδό του μετά και το διήμερο τεστ έπειτα από το Grand Prix του Μιζάνο.

«Όπως βλέπετε χαμογελώ, το οποίο σημαίνει πως θα είμαι στο GP Αραγονίας. Φυσικά για να αγωνιστώ. Αφού μίλησα με τους γιατρούς και την ομάδα μου, αποφασίσαμε πως το καλύτερο για την ανάρρωσή μου είναι να συνεχίσω πάνω στη μοτοσικλέτα και να κάνω χιλιόμετρα στην πίστα για την επόμενη χρονιά. Το να το κάνω αυτό μπροστά σε όλους τους οπαδούς στην Αραγονία είναι ανεκτίμητης αξίας. Ανυπομονώ να βρεθώ πάνω στη μοτοσικλέτα την Παρασκευή», δήλωσε ο Μάρκεθ σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα. 

Το Grand Prix της Αραγονίας θα διεξαχθεί 16-19 Σεπτεμβρίου. Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ο Φάμπιο Κουαρταραρό προηγείται με 211 βαθμούς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT