Άρης: Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Άρης

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Άρης. Ο Άλαν Πάρντιου ανακοινώθηκε την Τετάρτη και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στον πάγκο για το σπουδαίο παιχνίδι (18/9, 20:00) της πέμπτης αγωνιστικής της Superleague.  

Ο Άρης, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη του επί του Αστέρα στην Τρίπολης. Οι Πειραιώτες ψάχνουν την επιστροφή στα τρίποντα μετά το 1-1 με τον Βόλο.

Η ενημέρωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής, αμυντική τακτική και τελειώματα φάσεων.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/09, 20:00), στον οποίο η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ματέο Γκαρσία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT