Europa League, Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3: Δεύτερη ήττα για τους Πειραιώτες

Europa League, Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3: Δεύτερη ήττα για τους Πειραιώτες

Οι πρωταθλητές υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους στον όμιλο

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από τη Φράιμπουργκ στον Πειραιά για τη δεύτερη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Europa League. Οι πρωταθλητές υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους ενώ οι Γερμανοί έκαναν το δύο στα δύο και έβαλαν γερές βάσεις για την πρωτιά του ομίλου.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκεζ. Η γερμανική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Οι Γερμανοί απείλησαν στο πρώτο λεπτό. Ο Μπα έκανε λάθος, ο Κιερεχ πήρε την μπάλα αλλά ο Βατσλίκ ήταν σε ετοιμότητα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο έκτο λεπτό. Ο Γκρίφο εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Χεφλερ πήρε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βατσλίκ.

Οι Γερμανοί κυριαρχούσαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρία με τον Γκρέγκοριτς στο 13ο λεπτό. Η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού καταγράφηκε λίγο αργότερα αλλά το σουτ του Χουάνγκ ήταν άστοχο. Η ομάδα από τη Γερμανία απείλησε και πάλι με τον Κιέρεχ και έκανε δύο τα τέρματά της στο 26′ με τον Γκρέγκοριτς.

Η Φράιμπουργκ είχε τον έλεγχο. Οι Γερμανοί παρά το προβάδισμά τους κυνηγούσαν το γκολ και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Στο 39′ οι πρωταθλητές έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Χουάνγκ Ουί Τζο βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή σούταρε αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όπως και ο Μπίελ στη συνέχεια.

Στο 47’ ο Έγκεσταϊν σούταρε εκτός περιοχής με τον Βατσλίκ να μπλοκάρει άνετα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-3 στο 53ο λεπτό. Ο Γκίντερ έκανε κεφαλιά-πάσα, ο Λίνχαρτ δεν μπόρεσε να κάνει προσπάθεια αλλά ο Γκρέγκοριτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Η Φράιμπουργκ βρέθηκε κοντά σε τέταρτο γκολ όταν ο Βατσλίκ κράτησε την μπάλα για αρκετή ώρα, ο Σάντε του έβαλε την κόντρα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 72’ ο Εμβιλά πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Καραμπάχ επιβλήθηκε με 3-0 της Ναντ. Οι γηπεδούχοι με το τρίποντο αυτό μπαίνουν στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 60’ με τον Κουμπένα και έκαναν το 2-0 με τον Ζουμπίρ πέντε λεπτά αργότερα. Ο Γιάνκοβιτς διαμόρφωσε το 3-0 στο 72ο λεπτό.

Η ομάδα από τον Αζερμπαϊτζάν κοντράρεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

  1. Φράιμπουργκ 6
  2. Καραμπάχ 3
  3. Ναντ 3
  4. Ολυμπιακός 0

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT