Superleague, Ατρόμητος – Λαμία 0-0: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Superleague, Ατρόμητος – Λαμία 0-0: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Superleague

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία για την ομάδα του Περιστερίου που έφτασε τους 8 βαθμούς.

Η Λαμία δεν έχει ακόμη νίκη. Η ομάδα του Φέστα έφτασε τους 3 βαθμούς.

Η Λαμία ήταν πιο κινητική στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο 11’ ο Τσιλούλης έκανε το 1-2 με τον Μανούσο αλλά ο Χατζηισαΐας έδιωξε την μπάλα. Λίγο αργότερα ο Κλωναρίδης έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 17ο λεπτό ο Ντε Βινσέντι έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από πάσα του Τσιλούλη αλλά το κοντρόλ του δεν ήταν καλό και η αντίπαλη άμυνα απομάκρυνε. Στο 19’ ο Ατρόμητος είχε μία καλή στιγμή όταν ο Φριντζόνσον σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο.

Οι Περιστεριώτες απείλησαν ξανά με τον Κλωναρίδη αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 32΄η ομάδα του Φέστα έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Ο Τσιλούλης σέντραρε από τα δεξιά, βρήκε τον Ντε Βινσέντι που ήταν αμαρκάριστος αλλά το τελείωμά του ήταν κακό με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει εύκολα. Στο 34ο λεπτό ο Κλωναρίδης πλάσαρε με τη μία μετά από κάθετη του Ρομπάιγ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 47’ η Λαμία βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Ντε Βινσέντι κατέληξε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Ασκόφσκι στο 68’ αλλά ο Γιαννιώτης κράτησε ανέπαφη την εστία του.  

Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Γκονζάλες, Κούεν, Φριντζόνσον (Μουνίθ 79′), Κλωναρίδης (Τζαβίδας 63′), Ρομπάιγ (Τζοβάρας 89′), Κιάρτανσον (Ροτάριου 63′).

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι (Γιακουμάκης 59′), Σλίβκα (Τσούκαλος 79′, Μπάμπης 90+3′), Μανούσος (Ασκόφσκι 59′).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT