Premier League, Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 0-3: Νίκη και κορυφή για τους «κανονιέρηδες»

Premier League, Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 0-3: Νίκη και κορυφή για τους «κανονιέρηδες»

Η ομάδα του Λονδίνου έφτασε τους 18 βαθμούς και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 3-0 της Μπρέντφορντ για την 8η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Αρτέτα επέστρεψε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Λονδίνου έφτασε τους 18 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «κανονιέρηδες» μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων θα υποδεχθούν την ομάδα του Αντόνιο Κόντε και στη συνέχεια τη Λίβερπουλ σε δύο ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά εν όψει συνέχειας.

Η Μπρέντφορντ από την άλλη υπέστη τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ έμεινε στους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην ένατη θέση.

Η Άρσεναλ κυριάρχησε στην αναμέτρηση από το πρώτο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Σαλιμπά και διπλασίασαν τα τέρματά τους 11 λεπτά αργότερα με τον Ζέσους.

Ο Βιεϊρά έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του στο 49ο λεπτό. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε και ο αγώνας αφού η Μπρέντφορντ δεν κατάφερε να βρει αντίδραση.

Ο Ίθαν Νουανέρι έγραψε ιστορία, καθώς μπήκε ως αλλαγή και σε ηλικία 15 ετών και 180 ημερών έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην Premier League.

Μπρέντφορντ (Τόμας Φρανκ): Ράγια, Άγερ, Μι, Χίκι, Χένρι, Γιάνσον, Γιάνελτ (63′ Ονιέκα), Γένσεν (69′ Μπαπτίστ), Εμπουεμό (76′ Γουισά), Ντασίλβα (63′ Ντάμσγκααρντ), Τόνεϊ

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Γουάιτ (86′ Τομιγιάσου), Τίερνι, Βιέιρα (90+2′ Νουανερί), Πάρτεϊ (78′ Λοκονγκά), Τσάκα, Σακά (90+2′ Μαρκίνιος), Μαρτινέλι (78′ Ενκετιά), Χεσούς

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT