Superleague, Βόλος – Ιωνικός 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Θεσσαλούς

Superleague, Βόλος – Ιωνικός 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Θεσσαλούς

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 2-0 του Ιωνικού για την 5η αγωνιστική της Superleague

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 2-0 του Ιωνικού για την 5η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επέστρεψε στα τρίποντα μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ και την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Βόλος έφτασε τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Ιωνικός δεν έχει νίκη και έμεινε στον έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στο 2’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες. Στο 6ο λεπτό ο Άλχο έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε την μπάλα.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου κυριαρχούσε στο γήπεδο κι είχε νέα καλή στιγμή στο 10’ αλλά ο Μεθκίδα αστόχησε. Στο 15’ ο Βόλος άνοιξε το σκορ με τον Οζέγκοβιτς μετά από γύρισμα του Μεθκίδα.

Ο Ιωνικός έφτασε στην ισοφάριση στο 21’ αλλά ο Μύγας ήταν εκτεθειμένος και το γκολ του ακυρώθηκε. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μεντόσα σούταρε μετά από πάσα του Μύγα αλλά η προσπάθειά του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 54’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0. Ο Λούνα έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ημικύκλιο της περιοχής και με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοσή του για να βρει κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τον Μασά και τον Οφόσου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Βόλος ΝΠΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Πάολο Φερνάντες, Μεσκίδα (65΄Βίκτορ Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (80΄Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90΄Κούτσιας).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μίλο (49΄Ιωαννίδης), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι (73΄Μασάς), Αντούνες, Μύγας (80’ Οφόσου), Κάνιας, Βαλεριάνος, Φαντιγκά (73΄Ελευθεριάδης), Μεντόσα, Μάντζης.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT