Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το μήνυμά του μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το μήνυμά του μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας ήταν από τους κορυφαίους στη διοργάνωση

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά το τέλος του φετινού Ευρωμπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. Ο σούπερ σταρ και ηγέτης της Εθνικής ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στη «γιορτή» του ευρωπαϊκού μπάσκετ παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν βρέθηκε στη ζώνη των μεταλλίων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης. «Αυτή η ομάδα, αυτή η φανέλα, αυτή η σημαία με έκανε να ξανά ερωτευτώ το μπάσκετ. Κρατήσαμε με την υπόσχεση μας τα δώσαμε όλα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο 27χρονος παίκτης.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας είχε στη διοργάνωση 29,3 πόντους, 8,8 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ και 1,5 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Η κορυφαία εμφάνιση του Γιάννη Αντεκούνμπο ήταν κόντρα στην Ουκρανία με 41 πόντους σημειώνοντας νέο ρεκόρ καριέρα με τη φανέλα της γαλανόλευκης. Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο «Greek Freak» αγωνίστηκε 27 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα έχοντας 41 πόντους με 13/16 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 15/18 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, έχοντας συνολικά 13/18 σουτ εντός παιδιάς. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT