Ιωάννης Παπαπέτρου: Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Παρτίζαν

Ιωάννης Παπαπέτρου: Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Παρτίζαν

Ο Έλληνας φόργουορντ ξεκουράστηκε λίγες ημέρες, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Παρτιζάν υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Έλληνας φόργουορντ ξεκουράστηκε λίγες ημέρες, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ.

Ο 28χρονος παίκτης είχε μέσο όρο 4,6 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1 ασίστ στη διοργάνωση. Η κορυφαία του επίδοση ήταν οι 13 πόντοι που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Τσεχία για τη φάση των «16».

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος. Η φιλοδοξία μας είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για στόχους από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε γνωρίσει ο ένας τον άλλον και δεν έχουμε χτίσει τη χημεία μεταξύ μας. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου. 

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην πορεία της Ελλάδας στο φετινό Ευρωμπάσκετ. «Ήταν ατυχία για μας. Χάσαμε μόλις ένα παιχνίδι και βγήκαμε εκτός τουρνουά. Έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων και παικτών. Αυτά συμβαίνουν σε παιχνίδια νοκ-άουτ και πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά», σχολίασε ο διεθνής φόργουορντ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT