Ολυμπιακός: Κοντά στην επιστροφή ο Μίτσελ

Ολυμπιακός: Κοντά στην επιστροφή ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μίτσελ είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα προκειμένου να δώσει τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να αναλάβει πάλι τους πρωταθλητές Ελλάδος. 

Αναμένεται, μάλιστα, να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Ο Μίτσελ ανέλαβε τον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο του 2013 για να αντικαταστήσει τότε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. 

Απολύθηκε τον Ιανουάριο του 2015 έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο ενώ είχε προκριθεί και στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Καθοδήγησε τον Ολυμπιακό σε 90 αγώνες έχοντας 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες. 

Μετά τον Ολυμπιακό ανέλαβε τη Μαρσέιγ, τη Μάλαγα και την Πούμας στο Μεξικό. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Χετάφε, από την οποία απολύθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2021. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT