Παναθηναϊκός: Συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Κώτσιρας

Παναθηναϊκός: Συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Κώτσιρας

Η προπόνηση έγινε με πολλούς ποδοσφαιριστές από την Κ19 λόγω της απουσίας των διεθνών

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Κώτσιρας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στον Παναθηναϊκό. Η προπόνηση έγινε με πολλούς ποδοσφαιριστές από την Κ-19 λόγω της απουσίας των διεθνών.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Την έκτη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας (2/10, 21:30) τον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με τις απουσίες των επτά διεθνών (Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ) και του τραυματία Κώτσιρα (συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα) διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Αθανασακόπουλος, Κωστόπουλος, Μαργκόνο από τον Παναθηναϊκό Β’ και οι Συμεωνίδης, Προδρομίτης, Νταμπίζας, Παναγάκος από την Κ19.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT