Το δώρο της ΑΕΚ στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Το δώρο της ΑΕΚ στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η ΑΕΚ έκανε δώρο στον Πορτογάλο σούπερ σταρ μέσω του αθλητικού της διευθυντή, Μπρούνο Άλβες

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπρούνο Άλβες επισκέφθηκε την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας. Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος αλλά κάποιους πρώην συμπαίκτες του. 

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μπρούνος Άλβες ήταν στην αποστολή της Πορτογαλίας στο Euro 2016, όταν οι Ίβηρες κατάκτησαν τον τίτλο με αρχηγό τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός παρέδωσε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ ένα δώρο από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Σημειώνεται ότι ο Μπρούνο Άλβες είχε 96 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της πορτογαλικής ομοσπονδίας που καλοδέχτηκαν και με έκαναν χαρούμενο γι’ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο για όλη την προσοχή, αλλά και που δέχθηκε το δώρο από την ομάδα μου την ΑΕΚ κι ευχαριστώ και τον Φερνάντο Σάντος και όλους τους παίκτες και το προσωπικό για το ζεστό καλωσόρισμά τους! Εμπρός Πορτογαλία, πάντα σε υποστηρίζω», ανέφερε στο instagram o Μπρούνο Άλβες.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Alves Regufe Eduardo (@brunoralves2oficiall)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT