Παναθηναϊκός: Ατομικό και πάλι ο Κώτσιρας

Παναθηναϊκός: Ατομικό και πάλι ο Κώτσιρας

Η κατάστασή του ποδοσφαιριστή θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο αμυντικός του τριφυλλιού έχει ενοχλήσεις μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη αφού οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό την Τρίτη. Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού προπονήθηκαν σε χαλαρό ρυθμό λόγω του φιλικού με τη δεύτερη ομάδα. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Παλάσιος.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Σε χαλαρό ρυθμό ξεκίνησε η εβδομάδα προπονήσεων στον Παναθηναϊκό, λόγω του φιλικού της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό Β’. Οι Πράσινοι έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας με ελαφρύ τρέξιμο, rondo και ποδοβόλεϊ, ανανεώνοντας το ραντεβού τους την Τετάρτη, μια και την Τρίτη έχουν ρεπό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας και αποφόρτιση έκανε ο Παλάσιος. Απόντες ήταν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT