Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλημα με Χάνγκα – Αμφίβολος για Παναθηναϊκό

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλημα με Χάνγκα – Αμφίβολος για Παναθηναϊκό

Ένα σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μσδρίτης εν όψει της έναρξης του ισπανικού πρωταθλήματος αλλά και των υποχρεώσεών της στην Ευρωλίγκα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της έναρξης του ισπανικού πρωταθλήματος αλλά και των υποχρεώσεών της στην Ευρωλίγκα. Ο Άνταμ Χάνγκα τραυματίστηκε στο Super Cup κόντρα στην Μπαρτσελόνα και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (6/10) είναι αμφίβολη. 

Ο Ούγγρος γκαρντ τραυματίστηκε στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού ,όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ. Σύμφωνα με την ισπανική ομάδα, το διάστημα απουσίας του θα γνωστοποιηθεί αργότερα. 

Ο 32χρονος μπασκετμπολίστας επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από το Ευρωμπάσκετ. Ο Χάνγκα αγωνίστηκε μόλις τρία λεπτά στον ημιτελικό του Super Cup απέναντι στην Μπέτις, ενώ στον τελικό δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. 

Ο έμπειρος γκαρντ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τζους Ματέο για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Χιρόνα (28/9) στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Ρεάλ αγωνίζεται ξανά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου απέναντι στην Ομπραντόιρο, οπότε και θα φανεί η κατάσταση του παίκτη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT