Αγγλία και Γερμανία μάς χόρτασαν ποδόσφαιρο

Αγγλία και Γερμανία μάς χόρτασαν ποδόσφαιρο

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Γουέμπλεϊ, οι φίλαθλοι χόρτασαν γκολ και ανατροπές πριν σφυρίξει ο διαιτητής για το τελικό 3-3

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Ιταλία να πήρε την πρόκριση για τα τελικά του Nations League με την καθαρή νίκη της με 2-0 μέσα στην Ουγγαρία προχθές το βράδυ, όμως την παράσταση έκλεψαν Αγγλία και Γερμανία με ένα ακόμη κλασικό ντέρμπι που όλοι ήλπιζαν να μην τελειώσει ποτέ.

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Γουέμπλεϊ, οι φίλαθλοι χόρτασαν γκολ και ανατροπές πριν σφυρίξει ο διαιτητής για το τελικό 3-3.

Με ήρωα τον Χάβερτζ της Τσέλσι, η Γερμανία προηγήθηκε 2-0 στο 67΄. Ωστόσο η Αγγλία σκόραρε τρία γκολ σε 12΄ για να αρπάξει το προβάδισμα, που όμως ο Χάβερτζ ακύρωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 87΄. «Εκσταση, και μετά πόνος», έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα Daily Telegraph.

Και οι δύο προπονητές έσπευσαν να πουν ότι στο Μουντιάλ η ομάδα τους θα είναι έτοιμη και δεν σημαίνει κάτι το αποτέλεσμα αυτό, αλλά ο αγγλικός Τύπος ακονίζει τα μαχαίρια του για τον Αγγλο αμυντικό Χάρι Μαγκουάιρ, που δεν κερδίζει υποστηρικτές με τα αλλεπάλληλα λάθη του.

Τον όμιλο κέρδισε τελικά η Ιταλία, αποκαθιστώντας την ηρεμία στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ευρώπης, αν και κατά τον τεχνικό Ρομπέρτο Μαντσίνι «πονάει πάντα που δεν έχουμε προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Υποσχέσεις άφησε η Ρουμανία με το 4-1 επί της Βοσνίας στο βαλκανικό ντέρμπι, δεδομένου πάντως ότι οι Βόσνιοι ήταν αδιάφοροι έχοντας ήδη ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

Τέλος, έξαλλα πανηγυρίστηκε στο Γιβραλτάρ το γκολ του Λούι Ανσλι στον εντός έδρας αγώνα με τη Γεωργία, και ας νίκησαν οι φιλοξενούμενοι με 2-1 – ήταν μόλις το τρίτο τέρμα της μεσογειακής ομάδας στους έξι αγώνες του ομίλου αυτού…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT